gästbloggning 3

Hej, de e Iisa och jag kom till Lumia efter skolan med buss. sen åt vi mellanmål och gjorde en väldigt smaskig smoothie. Vi tittade på Gossip Girl och nördade oss allmänt på datorn. Länggtar till vintern och julen! 
Ha de så  bra! :)
Den här bilden bjuder jag på:
 

~Vad nöjd med allting som livet ger~

Hello :D Nå joo de här med att blogga har nu helt fallit bort igen.... har inte haft några bilder så ja. (världens sämsta ursäkt men jag vet. )
Fredag: SÅHÄR ser det ut när jag är nere och äter :D Men ja var med dessa fjantar på fredag, samt ordnade aukkus kalas. De gick vel helt ok :)
På löradg va jag i kokkola på jumppakoulu 1 en kurs nå he va vel sådär men bra sälskap :P
Och ida då har jag spelat schak ( stavning ;) Ätit marengkaka från sweet vasa. Underbart! Sen har jag också plockat plommon från vårt plommon träd :D Nu snart är de träning och efter de skall jag vel va med fjantarna som var på första bilden. :) Have a nice day!




Keep calm and hakuna matata


Haj, den väska blev jag klar med igår :D Nöjd! Annars så är det så där har mycket i skolan och provperioden närmar sig :( Och för några timmar sedan fick jag veta att vår redskapsgymnastik sal skall stängas p.g.a kosteutusvaurioita så ja int har jag nå annat ti säg hade bra och sköt om er :)

Wish list top 3

1. YoungNuo YN560S Manuell blixt (Sony)
2.  Sony DT 50mm f/1.8 SAM eller denna Sony 50mm f/1.4 (SAL-50F14)



3.  Stjärnfilter 4x Ø55mm
 

Där var min top 3 wish list om det var någon som var intresserad :D Det är ganska svårt att hitta "kamera saker" till Sony det är ofta Canon och Nikon :) Om jag någon dag kommer ha råd till detta :P

3 från igår

Dessa 3 bilder tog jag igår när jag var ute och fotade, rätt roliga tycker jag :D Senare idag är det då träning som gäller så hade bra :)

Top etta :D

Gangman style är som Nrj top 1!! :D Ganska konstigt men det är ju en rolig låt :D Snart ska jag till Iisa på kalas. ;) Har int nå annat att säg så hade bra :)

Behind the scenes

Hejsan :D Idag var en fotograf hemma hos oss och fotade mamma till tidningen kodinkuvalehti :) Det var kul, jag tog några Behind the scenes foton :) Här ser ni resultat! ;)
Här var dom hoppas ni tyckte om det ;) Senare skall jag och träna mindre flickor. :D

Lite höst bilder

Ida har jag haft stadsorgentering  skolan :D De gick bra och vi han med 8 kontroller :) Kom just från träningen som gick helt okej :)Nu några bilder när jag var och fotade lillasyster Ayas :P

Tycker speciellt mycket om första och sista bilden :) Men nu hade bra ;)

Ny angry birds limsa

Idag har jag varit på träning och i skolan har jag fått klar min tygpåse. :D Fick int ännu ta hem den men visar bilder genast när jag tagit den hem. :P Annars i finskan läser jag Hungerspelen som verkar vara en bra bok. :)
Från weheartit :D Hade gött :)
 
 

Gangnam style

Haloj! :D De här med att blogg mitt i veckan verkar int vara min greij :) Men, men nu den senaste veckan har jag fotat mamma till en tidning, varit i skolan för mycket, tränat och annars bara njutit av den härliga läxbunten som man får varje dag...not :)

Här har ni 4 bilder från igår och idag :D Annars ska ni hade bra för vem vet när nästa inlägg kommer :D
Ps. Lyssna denna låt . ;)

Hjälp mig, vilken skall jag välja

Haloj :D Idag har jag int gjort så mycki ännu. Har träning kl.14 så dit skall jag då näst. :) På tal om träning skall jag stiga till nästa klass nu på hösten och dit till mattan skulle jag behöva en musik. Jag har två förslag och kan inte bestäma mig för vilken jag skall välja. Det skulle vara jättesänllt om ni kunde kommentera vad ni tycker :D
Musik 1 -Är från filmenThe Incredibles alltså Ihmeperhe.
Musik 2 - Är bara en bra musik som skulle passa bra.

Min favorit redskapsgymnast ;)
 
 

GRATTIS IISA!! :D<3

IDAG FYLLER EN AV MINA BÄSTA KOMPISAR IISA 14 SÅ ETT STORT GRATTIS TILL HENNE! <3
TILL IISA :D AV MIG ;) HOPPAS DU SER DETTA :P SÄG TILL OM JAG SKALL TA BORT NÅGON! :)