It`s hard to left someone who gave you so much to remember

Rubiken kom från de när jag och matilda tänkte tillbaka till lågstadiet på vår klass! 6B <3 Jag tycker inte om gamla bilder då (menar jag typ en vecka e fö gamalt) hahah men nu har ja int nå annat en bilder från förra veckans freda så de får duga :)
Ida har ja vel läst på prov nästan hela dan med Matilda. :) Nu är de snart slut byte av period jeees! Bilderna är från skolan ;) Int nå annat att säg så gon natt :)

Fall 7 times, stand up 8 :)

Är just nu med denna tjej ↓ :D
Har det kul men nu ska ja int nörda mig nå mer utan göra nå nyttigt så, have a nice day :)

Vinter fotografering ft. Matte

Sony Alfa 35 + 15-55mm + reflexskärm (på en del)
 
Några bilder vi tog på söndag :D Kommer flera senare:)

The Script-Hall Of Fame

Bilder från igår alla fötutom sista. :) Var och bowla med klassen så 4 första bilderna är därifrån, KUL KUL! :D Sen vänta jag, Amanda och Jenna att vi sku slippa å träna när vår sal blev lite tomare så jenna tog några bilder då. :) Och i da var våra små flickor på tävling och det gick jättebra för dom :P Int had ja nå annat att säga så bye :D
 

SNOW <3

Jeeeeessss! SNööö, nu är de vel dags att köp nå vinterskor :D Jag måsta också eftersom nästan hela min bloglovin var fylld med ungefär likandana rubriker :)
Lite bilder jag tog när det snöade :) Hade bra, i moron ede fredaaaa!! :D

IMORGONHARDETLOVATSNÖ! <3

Skulle vara kul om rubriken skulle uppfyllas ↑ ;) Nu just är det jättemyki prov och förhör i skolan, de e helt hemskt... Ida → Fyke prov Imoron→ Modda prov Freda→ Praktiskt prov i hykla...
Mitt fönster ser lite roligt ut nu när det blir kallare :) Håller också på att sticka men säger inte vad visar sen om det blir klart nångång :D Nu till→prov läsande.. Hade bra :)

F5 var det då

Har int gjort så mycket annat ida en fota så lite fler bilder nu då denna gång poträtt :D TRYCK PÅ F5, om ni inte ser förendringarna i designen. :)
Alla bilderna är oredigerade :) Tycker den nästsista bilden blev lite annorlunda när jag int skärpte på seamus utan på bakgrunden :D

Höstljus

Lite nya bilder som jag tog just, vad tycks? :) Tyckt själv det blev snyggt speciellt nalle bilden :D Ja, det sku va kul att veta vad ni vill ha mera av på min bogg det är svårt att veta om ingen säger något så kommentera gärna så försöker jag uppfylla det :) Höstkramar till er! <3

Det här med rubriker...

Nu kommer bilderna från igår då jag var med Iisa :)
Ja, där va några bilder därifrån hade de rikti kul :) Tack Iisa ;) O ida har jag varit och tränat små flickor och varit med fjanten Matilda :D Int har ja nå annat att säg så kram på er och ha en bra fredakväll :)

skolan

Ät just nu i skolan...men ida e de ju fredag! Jipiii! ;) nu hat vi snart matte ovh sen bige och så ede vekoslut :D hade bra :)

Heureka

Bloggen har väckts till liv igen :) Och det har hänt mycket på sistone och bilder finns det också så nu ska ja inte säg nå mer utan låta bilderna tala :D
Dihär bilderna är från Heureka var vi var. Det var jättehäftigt rekomenderar. :) Fick med ett mynt till minne :D
Var idag med Iisa och en stund med Matilda bilder kommer imorgon :P

Helsingfors

Hallo :D Har int skrivi på ett tag för har haft så myki att gö men nu kastar ja ett snabbt inlägg :) 
Två bilder från Heureka var vi var idag :) De var jättekul, ja rekommenderar :P Vissar flera bilder när vi kommer hem men hade bra ;)

One direction- live while we're young

Bättre sent en aldrig säger jag bara om rubriken :D Super låt löns att lyssna om ni inte gjort det och annars också :) Ja, här är bilder från senaste dagarna fotase med matilda och iisa. Olika dagar men japs :D Sen en bild på min mosters hund Kippe som blev avlivad i fredas :( Kommer int ihåg ens när jag har levt utan honom han blev 12 år, R.I.P Kippe en väldigt fin hund. :) Men nu måst jag sluta babla brukar aldrig skriva så här mycket men hade bra ;)
 

Owl City & Carly Rae Jepsen- Good time

It`s always a good time! utan när detta är på schema... 
Men jag har också bra nyheter om vi får samlat ihop pengar kommer vi nästa år på sommaren åka till danmark på ett TeamGym läger med vårt lag ;) Sku bli sjukt kul :D Samt Mariehamn väntar på mig och många andra i november. :) Men nu finska....eli joo hade gött ;)