Vi som älskar bollhav

Fyra av de bilder vi tog på båten när vi kom hem från Mariehamn. :) Blev nog helt nöjd! Hitta något gömmt i den sista bilden, haha :D Ida var vi ti gigantti med iisa och matilda för att få veta vilken kamera hon sku köpa. :P Annars är de int nå speciellt just nu :)
 
 

Shine bright like a diamond

Shine bright like diamonds in the sky, shine bright like diamond!
Radion på och denna låt spelas senare blir det träningsmöte :D

Because, that's who i am

 

Rödluvan

Modell: Lillasyster Foto & redigering: Jag
Dessa bilder är från sommarn också och jag blev väldigt nöjd över dom. :)
Ida var det tävlingar och julfest, vårt julfest program gick helt bra men tävlingarna gick sådär. :D Men sånt händer. Gonatt :)

Fiolen

~Sommarminne 2012~
 
 

Några glömda sommar minnen

Så här händer det var evigaste gång jag int har nå bilder nä jag kollar i arkivet: Oj di här har jag helt glömt att visa nå ja måst kolla oftare här då och så glömmer jag det. :) Int är de nån vits att visa bilder just nu det är bara regn. :( När kommer snön?! :D Nu till något helt annat imorgon är det tävlingar och jag är taggad hoppas på någolunda bra reslutat så gonatt :D

Önskelista

Nu kommer min julklappsönskelista vet int ännu men något utav de ska jag få till födelsedag :)
1. IPhone 4s/5 (nu för att jag tror att jag int får det men man får alltid önska)
2. 50 mm f1.8
3. Batterigrepp till min kamera
4. Extrablixt
5. Dr. martens
6. Fjärrutlösare
De var det så hade bra :D
 
 
 

Happy birthday to me!

Tre bilder på mig :) Det är ju bara en gång i året man fyller och det är bara en gång i livet man fyller 14 :D Så denna stora dag har jag....... varit i skolan :( Men med gott sällskap så det var endå trevligt. :P Jag har inga vetigt att säga så gonatt :D

Pink Panther

Tog modell av dessa ↓ :D
(Lite liten bild men de får duga ) Jag laga di här cupcakesen på lörda och blev rätt så nöjd efter två timmars arbete. :) Ida har jag varit en stund hos Iisa och sen resten av dan hemma :D Nu väntar en moddabok på att bli klart läst så hejdå :)
 
 

Mariehamn #2

Det sista bilderna från Mariehamn, i själva Mariehamn fota jag int så mycket men från båten finns det många bilder. :) Super kul var det en en gång :D Sorry för dålig bloggning ska försöka skärpa mig nu! :) Idag var de då Månda, franska x2, engelska och finska SPRÅK DAG BLÄÄÄ... Int har ja nå annat ti säg så hade bra! :D
ps. i övermorgon fyller jag, JIPII! :P

Mariehamn #1

GRATTIS TILL JULIA SOM FYLLDE 16 PÅ LÖRDA! :D<3 ↑
Här var Mariehamn bilderna fram till båten, lagar flera i nästa inlägg :) 3 förtsa bilderna är från bussen, 4 bilden från hallen där var man väntar på båten och de 7 sista bilderna från själva båten. :D
 
Ida har ja varit med Matilda och Iisa, hade det rolit var också ute och gå en sväng med Amanda men nu far jag så en stor kram till er :)

Smygtitt från Mariehamn

Liten smyggtitt från mariehamn var vi var hela helgen med en del från vårt lag :P Det gick bra och resan var super :D Visar flera bilder senare, men nu far jag så hade bra :)
 

True story

TIDSINSTÄLLT! :D Lite fler, ett gott skratt kan aldrig skada :) Hade bra :P
 

Lördags skratt

 
 
 
 
 
 
 TIDSINSTÄLLT :) Ha en bra lörda :D

Den vita kläningen

TIDSINSTÄLLT! :P
1. "Jag vägrar titta in i kameran" 2.Vart försvan den andra foten? 3. Ayas är helt slut efter en inte så faramgångsrik fotografering. :D Några bilder från igår men det har funnits dagar när man fått bätter bilder. :)
 

Lagkamrat: av Mia Bengtsson

Virka ida en sån här figur som kallas Lagkamrat, jag har virkat den från Mia Bengtssons bok :) Hon är verkligen duktig :D Denna lilla krabat var till mamma för hon fyller år ida så ett STORT GARATTIS TILL HENNE! ;) Imodon blir det då att fara till Åland, så har satt in några tidsinställda under tiden. Men hade bäst! :)
 

Toppen tjejer

Har varit med toppen tejer igår och med en idag :D Tre från igår, Amarillo;) Fantastiskt! Ida har ja varit med Iisa och fixat hennes design lite :D Snart ska hon på träning och jag på valmetaja kokous så hade bra :)
 

Amarillo

Ska snart iväg till Amarillo med det fantastiska gänget som ska ti Mariehamn ;) Taggad!! :D Lekte lite med kameran just så fick några självpoträtt tillstånd.↓:)
Fönsterljus <3 Tar med kameran så några bilder lovar jag iallafall :D Men nu måst ja börja fa så ja int missar bussen :)

This ↓ retard is one of my bestfriends, belive it or not!

 
Okej, har varit nästan hela dagen med denna fjant som är på nästan varje bild. :P Roligt har vi haft och vi har gjort en massa nyttiga saker... kröhömmm ;) Men tack för det älsklingen min :D Ha en fortsatt trevlig helg :)
 

Soita poliisi

Vanliga träningar man har därifrån kommer rubriken ;) True story! ↑ :) Weheartit.com :D  Lite fredags filis efter träningarna som var grymma :D Tack till Janna, Amanda, Virna, Julia, och Jenna;) Får mera bilder därifrån senare men här är i allafall en :D
Hahaha men nu far jag så hade bra :)